Webdesign/webcoding

Website ontwerpen?

Op zoek naar hét design?

Indien U opzoek bent naar een bedrijf dat voor U geheel zelf het webdesign én webapplicaties bouwt dan bent U bij ons aan het juiste adres! Er zijn verschillende opties wanneer u al dan niet een bestaand CMS systeem gebruikt.

Heeft U interesse in één van bovenstaande diensten (Webdesign/Webcoding) ? Dan kan u voor een vrijblijvende offerte contact opnemen met Info@Hosting4Deals.eu

Hoe gaat de bestel procedure in haar werk?

→ 1. Vraag een offerte aan voor uw website
(Probeer zoveel mogelijk details te geven, eventueel een 3 tal voorbeelden van andere websites hoe u uw website eruit wil hebben zien. Wij zullen u nog opbellen en contacteren met enkele gerichte vragen. Het is belangrijk dat u opneemt wanneer wij bellen. Ons telefoonnummer is 0468 33 42 91 - LET WEL: Hoe meer opties en pagina's wij moeten maken, hoe meer werk dit is. We proberen de deadline van één week te behalen om uw website te maken. In sommige gevallen kan dit langer duren)

→ 2. Wij sturen binnen de 24u, nadat we u gecontacteerd hebben een vrijblijvende offerte

→ 3. U beantwoord deze offerte met een positieve of negatieve reactie en geeft ons goedkeuring indien gewenst

→ 4. Er word eerst 10% van het totale factuur bedrag betaald met een aparte factuur voordat we starten met uw bestelling.
(Indien u afziet van deze bestelling, wanneer we zijn gestart met de productie, dan bent u ons 10% van het totale bedrag verschuldigd. Dit bedrag is reeds betaald voordat we starten aan uw website)

→ 5. Wij starten met de productie en proberen na een 5 tal dagen (Incl. Zaterdag en Zondag) een voorbeeld online te hebben staan zodat U feedback kan geven en uw wensen zo nodig kan bijsturen.

→ 6. Na één week proberen we de website operationeel te krijgen zodat u na één week uw website in dienst kan nemen.

→ 7. U kan de opbouw van uw website altijd online mee opvolgen.

→ 8. Nadat uw website af is, en klaar is om doorgestuurd te worden (Wij kunnen deze ook uploaden voor u) - Dan bent u eerst ons het volledige factuur bedrag verschuldigd. Dit bedrag moet eerst voldaan zijn voordat we de bestanden doormailen/uploaden.

→ 9. Na de betaling krijgt u de officiële bestanden in uw bezit. Wij bieden ook een onderhoudscontract aan, indien u wenst dat wij uw website onderhouden naar de toekomst toe. Zodat deze altijd optimaal functioneerd. Ook bieden wij Webhosting aan en kan u alles onderbrengen bij één bedrijf.

Data Centers
1
Klanten
226
Websites
1925
Tevredenheids
11